Home / Kiemelt / Óceánjáró Luxushajók

Óceánjáró Luxushajók

Képzeljen el egy utazást, ahol a legkülönbözőbb helyekre látogathat el anélkül, hogy szállodáról szállodára kellene költöznie. Egy óriáshajón eljuthat a világ bármely pontjára, miközben egy ötcsillagos szállodának megfelelő kényelemben és szolgáltatásokban lehet része. A Carnival Cruise Lines a világ vezető hajótársaságai közé tartozik, 22 négy- és ötcsillagos hajóval rendelkezik. Elérhető áron kínál minden igényt kielégítő szolgáltatásokat bármely korosztálynak. A hajótársaság elsősorban változatos karib-tengeri útjaival vált ismertté és kedveltté. Kötetlen hajózási élményt, valódi feltöltődést nyújt minden korosztálynak.

A társaság 13 emeletes, lenyűgöző hajója a Carnival Glory 2003-ban készült el. 2974 utas befogadására képes és 1150 személyzettel rendelkezik. Tágas kabinjainak nagy része tengerre néző, többségük balkonos. Az óceánjáró fedélzetén három medence és egy hatalmas csúszda, és spa várja az utasokat.

Ezen kívül a számtalan szórakozási lehetőség közt kaszinó, éjszakai klub, könyvtár, kártya- és sakkszoba, színházterem, üzletek sokasága, a sportparkban minigolfpálya, futópálya és íjászat áll a vendégek rendelkezésére.

Az ínyencségek kedvelőit többek között steak étterem, sushi bár, pizzéria, nemzetközi étterem és különleges kávé bár várja. Vacsora előtt kis harapnivalókat szolgálnak fel. A hajón 24 órás szobaszerviz kérhető.

A kisebbekre is gondolnak, a gyerekeknek korosztályuknak megfelelő programokat kínálnak.

Bővebb információt ide kattintva olvashat!

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...