Home / Kiemelt / Melyik a legjobb légitársaság?

Melyik a legjobb légitársaság?

Aki sokat utazik repülővel, annak korántsem mindegy, hogy utazásai során milyen szolgáltatást kap a pénzéért.

 

A Farnborough Air Show keretein belül átadták a légitársaságoknak járó különböző elismeréseket. Túl sok meglepetést nem okozott a díjátadó, ugyanis 2011-hez hasonlóan idén is a Qatar Airways nyerte el a legjobb légitársaságnak járó rangos elismerést, ezenkívül pedig pestiesen szólva az sem semmi, hogy immár hetedik éve minden esztendőben ez a légitársaság zsebeli be a Best Airline Staff Service in The Middle East nevezetű díjat.

 

Ezeket a Skytrax díjakat alapos közvéleménykutatást követően ítélik oda: több mint 100 országban mintegy 18 millió utast kérdeznek meg a légiközlekedéssel kapcsolatos élményeikről, telefonon és online módon egyaránt. Ezt követően pedig felállításra kerül egy 38 mutatóból álló indikátor, melynek alapján idén immár sorban másodszor a Qatar Airways végzett az első helyen.

 

A tizenöt éve alapított Qatar Airways Katar állam légitársasága, melynek központja Dohában található. A vállalatnak jelenleg mintegy 70 repülőgépe van, de a dinamikus terjeszkedésnek köszönhetően jövőre már akár a 120-at is meghaladhatja a világszerte mintegy 150 ezer főt foglalkoztató társaság repülőinek száma.

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...