Home / Kiemelt / Ilyen bulit csaphatunk 20 millió dollárból

Ilyen bulit csaphatunk 20 millió dollárból

Egy friss diplomát sokféleképpen meg lehet ünnepelni, és a jelek szerint akár egy komolyabb vagyont is el lehet erre költeni.

Az ember egy életben viszonylag kevésszer szerez diplomát, így nem csoda, hogy ezt a jeles alkalmat szeretjük emlékezetes módon megünnepelni. Szóba jöhet például egy nagy családi ebéd, egy bulizós vacsora a barátokkal, vagy akár az is elképzelhető, hogy a friss diplomás egy vadonatúj autót kap a szüleitől.

Fahd al-Saud, szaúdi herceg ennél azonban jóval komolyabb ünnepséget szervezett saját magának. Történt ugyanis, hogy a természetesen olajmágnás családból származó úriember három napra kibérelte a komplett párizsi Disneylandet, ahol is reggeltől estig különleges programok zajlottak, még pedig a legritkábban látott Disney mesefigurák fellépésével megkoronázva.

A normál nyitva tartási időben bárki megtekinthette a látványos programokat, viszont reggel és este csak a herceg és hatvanfős társasága bulizott a gigantikus élményparkban. A háromnapos mulatozás 20 millió dollárba, vagyis átszámítva több mint 4,7 milliárd forintba került, és a teljes összeget a herceg maga állta.

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...