Home / Utazás / Hotel / Luxusszálloda kutyáknak

Luxusszálloda kutyáknak

Az igazi kutyabolondok bármit képesek megtenni annak érdekében, hogy kis kedvencük minden földi jót megkaphasson.

 

Nemrégiben írtunk arról, hogy a világsztárok körében abszolút nem ritka, hogy birtokukon a luxusvilla mellett a kutyájuknak is építenek egy-egy igencsak impozáns, általában sok millióba kerülő kutyaházat. Ezek után tulajdonképpen már az sem meglepő, hogy az igazán tehetősek kifejezetten kutyák számára fentartott luxusszállodákba is befizetik kedvenceiket.

 

A D Pet Hotel nemrégiben nyitotta meg első kutyaszállodáját Hollywoodban, hamarosan pedig megnyílik majd a cég hasonló intézménye New Yorkban. A szolgáltatás ott kezdődik, hogy egy Lamborghini, vagy Porsche sportkocsit küldenek a luxuspihenésre befizetett ebekért, majd pedig a hotelbe érkezést követően azonnal a legfinomabb étkek fogadják a négylábúakat.

 

A természetesen légkondocionált épületen belül a legkényelmesebb kutyaágyak kaptak helyet, melyeken kényük-kedvük szerint henyélhetnek a blökik, de a gazdák kérésére természetesen különböző edzéseket is szerveznek számukra. Ezenkívül különleges fürdőkádakkal és nagyképernyős televíziós készülékekkel várják a kutyusokat, az persze jó kérdés, hogy mindez vajon tetszik-e nekik, vagy e helyett inkább egyszerűen csak szaladgánának egy jót a közeli parkban.

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...