Home / Autó-Motor / Autó / A szingapúri Hamilton Scotts apartmanok

A szingapúri Hamilton Scotts apartmanok

Szingapúr luxus sokemeletes épülete a Scott Hamilton büszkélkedhet a világon egyedül olyan apartmanokkal, amelyekben megengedik a tulajdonosoknak, hogy saját autóikkal akár a nappaliban parkoljanak le. A toronyház “En Suite Sky Garage” elnevezésű, ujjlenyomat leolvasóval vezérelt lifttel szerelkezett fel, amely felviszi és le is parkolja a kocsit a számára kijelölt helyre, ezekben a pazar lakásokban.

Ez a high-tech 30-emeletes épület az előkelő Orchad Road területén innovatív megoldást biztosít a nagyvárosi parkolási problémákra és a tulajdonosoknak sem kell izgulniuk, hogy valaki ellopja a féltett kincsüket. A kocsikat egy üveg lift aknában, egy üveg lift szállítja a föld szintjéről az égig az autókat. Mindazonáltal az ötlet, hogy parkoljuk a sportautónkat a lakásba, már korábban másnak is eszébe jutott.

Például a Ferrari rajongó a Ferrari F355 Spiderét, ugyan úgy a nappaliban tárolta vagy Brazília leggazdagabb embere Eike Batista szó szerint a Jardim Botanico kastélyának a nappaliját a Mercedes-Benz SLR McLarenjével dekorálta ki, és egy önjelölt Porsche fanatikus fellógatott egy 1950-es Porsche 550 Spydert a nappalijába, nem is beszélve egy holland férfiről aki a Jaguárjából csináltatott könyvespolcot. Természetesen az épületben minden igényt kielégítő konditerem, jacuzzi, külső medence és tárgyalok vannak.

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...