Home / Kiemelt / Franciaország legjobb kastélyszállója

Franciaország legjobb kastélyszállója

A kastélyszállók népszerűsége évek óta töretlen mind hazánkban, mind pedig külföldön.  Ismerkedjünk hát meg ezzel a csodálatos francia épülettel, mely a leggazdagabbak kedvenc pihenőhelye.

 

A XIII.századi francia kastélyszálló, a Chateau de Bagnols hatalmas népszerűségét nem csak gyönyörű épületének és lélegzetelállító, parkosított kertjének köszönheti, hanem annak is, hogy az ország egyik legszebb borvidékén terül el.  Egyfajta időutázasban vehetnek rész az odalátogatók, mivel külső kialakítása, valamint a benne található antik bútorok, és a korabeli kézműves tárgyak mind hozzájárulnak a régi, vidéki élet egyedülálló hangulatához. Sokak szerint nem csak Franciaország, hanem a világ leggyönyörűbb kastélyszállója. 1987-ben talált rá elhagyatott és lepusztult állapotban Lady Hamlyn, aki nem kis összeget áldozott arra, hogy régi dicsőségét és pompáját újáélessze.

 

 

Az épület Lyon közelében, Beaujolais vidékén található, szőlőültetvények, erdők, zöld dombok fantasztikus környezetében.  Az öt csillagos kastélyszálló egyáltalán nem mellőzi a luxust: többek között 24 órás szobaszervíz, saját impozáns fürdőszoba, wellness részleg varázsolja kényelmesebbé és feledhetetlenné az ottlétet. Sőt mi több, Michelin-csillagos étterme lehetővé teszi, hogy a legkülönlegesebb helyi specialitásokat, megízleljük a királyi pompával díszített étkezőben. Természetesen nem hiányozhatnak az asztalról a vidék prémium kategóriás borai sem!

 

 

A szállodában található még széles választékkal felszerelt bár is, valamint lélegzetelállító kilátással rendelkező hatalmas terasz, melyet több mint 100 éves hársfák árnyékolnak.

Összességében elmondható, hogy Franciaországban sehol máshol nem találni olyan helyet, amely ilyen szinten kínálná a vendégeknek a fényűzést, a luxust, valamint a kényelmet és a kikapcsolódást egyidőben.

 

 

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...