Home / Kiemelt / David Copperfieldnek a szigetén el lehet tünni: Musha Cay Bahama – A luxus szálló

David Copperfieldnek a szigetén el lehet tünni: Musha Cay Bahama – A luxus szálló

Üdvözöljük a Bahamákon! Musha Cay a legfényűzöbb  üdülőhely a világon , a tapsztalt utazók szerint a legszebb is. Csak 85 mérföldre van Nassautól, rejtve mindentől a Dél-Bahamai részen, Exuma Chain-nél. Napközben élvezheti a fehér homokot, este pedig a milliónyi csillagot. Hihetetlen panoráma és élmény minden egyes lépés. A sziget befogadó képessége 24 fő (30 fős kiszolgáló személyzet) és 7 strand biztosítja a teljes nyugalmat. Aki kikapcsolódásra vágyik, akár romantikára vagy aktív pihenésre, akkor itt minden igény kielégítésre talál. Vízi sportok, jóga, futás, tenisz pályák, búvárkodás, masszázs és spa. Egy eltöltött vacsora a tengerparton felejthetetlen és romantikus élményt biztosít mindenkinek.

Az Emmy-díjas illuzionista, David Copperfield tulajdona a Musha Cay, a Bahama szigetekhez tartozik. Számos híres vendéget vonzott már ez a különleges környezet. Járt már ott Oprah Winfrey és John Travolta is.
David Copperfield képes bármit eltüntetni. Legújabb trükkje az, hogy 325.000 dollárért bárki eltűnhet egy hétre a privát szigetén.

A Nassau-tól délkeletre lévőMusha Cay, a Bahama-szigetekhez tartozó Exuma lánc része. Aki ezen a szigeten szeretne pihenni egy hétig, annak kétszer annyit kell fizetnie, mintha Richard Branson milliárdos, Brit Virgin-szigetekhez tartozó Necker szigetén nyaralna. Drágán méri a paradicsomi világot Copperfield.

Jelenleg öt tervező dolgozik azon, hogy bahamai gyarmati stílusú házakat létesítsenek itt. A hegytetőn áll a fantasztikus, romantikus nádfedeles ház, ami kényelmet és luxust kínál. Ázsiai, karibi, amerikai hangulatú nappali bútorok, visszafogott mexikói csempe, és az elegáns tartozékok, mint például indonéz pálmalevélből szőtt asztalok remek környzetet teremtenek. A sziget déli részén 150 hektáron álló házakat diszkréten elválasztják egymástól a tereprendezéhez importált dús pálmafák, a hibiszkuszok és leanderek.

A Musha Cay-t, és a környező három szigetet, 2006-ban David Copperfield vásárolta meg. Korábban John Melk milliárdos üzletember tulajdonában volt a Musha Cay, ami még 1995-ben került a birtokába. Melk úgy döntött 2002-ben, hogy eladja a szigetet, de ragaszkodott hozzá, hogy minden potenciális vásárló megfelelő készpénzzel rendelkezzen és a luxus üdülőhely kezeléséhez értsen.

Copperfield érdeklődést mutatott a sziget iránt, de Melk úgy vélte nem rendelkezik sem tapasztalattal, sem elég pénzzel a luxus szigetvilág üzemeltetéséhez. Ráadásul zavarba ejetették a mágus életmódjával kapcsolatban terjedő pletykák, amelyek szerinte nem tesznek jót a luxus üdülőhely hírnevének. Végül Copperfield egy cég mögé rejtőzve még is megszerezte a szigetet. Ezután pereskedés kezdődött. Sokféle vád hangzott el, de végül David cáfolta a szexuális életére vonatkozó állításokat, és az orosz maffiával való kapcsolatát is.

David Copperfield azt állítja, hogy a Musha Cay büszkélkedhet a fiatalság forrásával is. Copperfield szerint ha a halott levelek érintkeznek a  vízzel, akkor újra életre kelnek. Úgy véli, hogy ez egy csodálatos dolog. Manapság a Musha Cay, az egyik legdrágább privát sziget, és mindig kiadó. Bár ki odautazhat, aki képes kifizetni a nyaralás árát. Copperfield nem csak bűvészmester, de  mesteri marketingszakértő is.

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...