Home / Kiemelt / A világ legjobb szállodája

A világ legjobb szállodája

Talán hihetetlenül hangzik, de a világ legjobb szállodája nem Európában, vagy az Egyesült Államokban található.

 

A Travel + Leisure World’s Best Awards minden esztendőben összeállítja a világ legjobb szállodáit felvonultató százas toplistáját, melyen a tavalyi évhez hasonlóan idén is egy afrikai hotel, a Tanzániában található Singita Grumeti Reserves tanyázik az első helyen. Ráadásul a toplista első tíz helyezettje között két további Singita hotel kapott helyet: a hetedik helyet a Singita Kruger National Park, a tizediket pedig a Singita Sabi Sand tudhatja magáénak.

 

Luke Bailes, a Signita vezérigazgatója szerint az ismételt rangos elismerés elsősorban annak köszönhető, hogy a cég szállodáiban rendkívül segítőkész és kedves alkalmazottak dolgoznak, és emiatt a vendégek időről időre mindig visszatérnek ezekbe a hotelekbe. No persze ezenkívül az is komoly szerepet játszhat a remek eredmények elérésében, hogy a Signita hotelek úgy kínálnak valódi luxust, hogy e közben a szállóvendégek mindvégig a lehető legközelebb maradnak a hamisítatlan afrikai környezethez.

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...