Home / Kiemelt / A világ leggyönyörűbb szálláshelyei I.

A világ leggyönyörűbb szálláshelyei I.

Az Atlantis The Palm saját 800 méteres strandján helyezkedik el, a dubai Pálma-szigeten. Az 5 csillagos szállodából lenyűgöző kilátás nyílik az Arab-öbölre. 113 hektáron fekszik az impozáns hotel és 1539 szobával rendelkezik. Vízalatti akváriummal és hatalmas vízi parkkal várja a vendégeket. Akár még a delfinekkel is úszhat egyet.

Minden szoba arab dekorációval és nagy ággyal rendelkezik. Minden szoba erkélyéről gyönyörű kilátás nyílik a városra vagy az Arab-tengerre. A szobákban síkképernyős műholdas TV található.


A kifinomult éttermek között mediterrán, olasz és francia is található. A díjnyertes Nobu étterem kortárs japán ételeket szolgál fel.

Az Atlantis The Palm Dubai a Közel-Kelet legnagyobb vízi vidámparkjával és egy vízalatti labirintussal is rendelkezik. Majdnem függőleges csúszdák és sodrófolyosók várják a vendégeket. A nagy medence körül napozószékek és pálmafák vannak.

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...