Home / Utazás / Hotel / A világ leggyönyörűbb szálláshelyei. 2. rész

A világ leggyönyörűbb szálláshelyei. 2. rész

Indonéziában található a Cliff Villa, közvetlenül a lélegzetelállító hegyek nyugati partvidékén. A villa körül csak a természet és a lenyűgöző panoráma található. Egész szigetet a trópusi növényzet, gyönyörű állatok és madarak népesítik be.

Magasra füves domboldalon a tengerszint felett, ez a stílusos villa. Fantasztikus kilátás nyílik az óceánra és a gyönyörű Bali hegycsúcsokra, a Agung-misztikus Mount-ra. Fiatalos és modern tervezésű villa. Éles tiszta vonalak, fehér és szürke színek a külterületen. Könnyed és légies hangulatát érezhetjük meg a belső tereken végighaladva, miközben élénk grafika és a színes szövet kontraszt szépen megmarad egymás mellett. Sőt harmóniát teremtenek az ellentétek.

Építésekor maximálisan a pihenésre, kikapcsolódásra figyeltek a tulajdonosok. A villa öt hálószobából (4 kétágyas szoba és egy gyermek vagy dada szoba, emeletes ággyal) és hatalmas életterekből állnak, lehetővé téve, hogy  a vendégek nagyon is otthon érezhetik magukat. 18 Méteres feszített víztükrű medence várja a vendégeket. A medencéből kinézve olyan érzésünk van, mintha egyből átúszhatnánk az óceánba.

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...