Home / Kiemelt / X-Faktorosok a legjobbak között: Muri Enikő és Vastag Csaba

X-Faktorosok a legjobbak között: Muri Enikő és Vastag Csaba

Muri Enikő és Vastag Csaba is az X-Faktor-ban tűnt fel. A két fiatal tehetség azóta is sikert sikerre halmoz, idén pedig mindketten esélyesek a Glamour Women of the Year díjára. Muri Enikő a legjobb énekesnők között verseng, míg Vastag Csaba a legsármosabb férfi kategóriában jelölt.

Muri Enikő és Vastag Csaba kétség kívül azok közé tartozik, akik az X-Faktor óta is az álmainak élnek. Ez pedig nem kevés munkával jár.

 „Talán az a sikerem titka, hogy vasakarattal küzdök az álmaimért. Nem tudom az életemet zene és színpad nélkül elképzelni. Ez lett a hobbim, a szerelmem, az életem! És nem utolsó sorban a munkám is.” – mondta Muri Enikő, aki a koncertek mellett a Madách Színházban is elvarázsolta a közönséget, májusban pedig már az Operett Színház színpadán is bizonyíthat.

 „Szeretek filmeket, sorozatokat nézni vagy egy jó könyvet a kezembe venni. Ezek általában kikapcsolnak. De ami feltölt, az a sok alvás! Imádok sokat aludni, mert ilyenkor a lelkem is pihen! Anyukám mindig mondja, hogy keljek fel korán, akkor is, ha épp semmi dolgom nincs, de hogy őszinte legyek, egy kiadós alvás még a szépségemnek sem árthat, nem de?!” – viccelődött a 2011-es év énekesnője, aki azt is bevallotta, szerencsére azért nagyon sok ideje nincs a pihenésre.

Ezzel az első hazai X-Faktor győztese, Vastag Csaba sincs másképp. Az énekes azonban ezúttal nem csak hangjával hódíthat, hiszen a Glamour a legsármosabb férfiak között jelölte.

„Már maga a jelölés is megtisztelő. Minden eredményünk közös a kedves közönséggel. Ezért fontos számomra ez a fajta visszajelzés is.” – árulta el Vastag Csaba.

 „A normális keretek között foglalkozom külsőségekkel, nem hinném, hogy túlzottan hiú lennék. Amikor van idő, igyekszem sportolni, bár mostanság a háttérmunkálatok miatt kevesebb lehetőség van az ilyen típusú mozgásra.” – mesélte az énekes, aki Éder Krisztián, Caramel, Szilágyi Áron és Fehér Balázs mellett jelölt a legsármosabb férfi kategóriában.

A Glamour Women of the Year díjainak sorsáról az olvasók március 11-ig dönthetnek. Voksolni a www.glamouronline.hu oldalon lehet.

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...