Home / Kiemelt / Völgylakó libák és csődörök az MTV-n

Völgylakó libák és csődörök az MTV-n

Hittük – és valahol a lelkünk legmélyén reméltük -, hogy a Geordie Shore szereplőinél, a nyolc őrült fiatalnál, akik a kultsorozatban nem csináltak mást, mint gyúrtak, buliztak és piáltak, súlyosabb arcokat már nem lehet találni a ködös Albionban. Pedig de, lehetett. Magyarországra is megérkezett az újőrület, a The Valleys, amelynek szereplői mellett a Geordie Shore diszkópatkányai kifinomult angol lordoknak tűnnek.

Az MTV képernyőjén a bizonyíték, hogy Nagy-Britannia kifogyhatatlan tárháza a sekélyes gondolkodású, ám jó testű fiatal egyedeknek, akik céltudatosan csinálnak hülyét magukból a kamerák előtt. A The Valleys (A völgylakók) libái és csődörei mélyebbre süllyednek, mint amit a dél-wales-i völgyvidék földrajzi adottságai megengednek nekik. Az MTV idehaza most bemutatkozó műsorának koncepciója hasonlít a Geordie Shore-hoz, ám ezúttal nem Newcastle, hanem Wales a helyszín.

 

Kilenc ifjú érkezik egy bekamerázott házba, többnyire a mélyvidék szülöttei, akik kapanyél helyett villogó vakukról és limuzinokról ábrándoznak. Mint látni fogjuk, alighanem hiába. A parasztreality egyetlen sora sincs előre megírva, attól tartunk ez a kőkemény angol (pardon walesi) valóság, bulival, piával, ótvarsággal, miniszoknyákkal. Az első epizódban már láthatjuk, hogyan varázsolhatunk magunknak nagyobb cicit, plasztikai sebész segítsége nélkül, hogy esik egymásnak és válik örök ellenséggé két plázacica öt perc ismertség után, és természetesen azt, hogy a fiatalok már első este sem a saját ágyukban térnek nyugovóra… vagy valami másra.

Május 26-án 22:05-től egymásnak és agysejtjeinknek esnek a The Valleys lányai és legényei, a tartalomért elnézést és megértést kérünk az ő nevükben is!

 

 

 

Trailer ide kattintva!

Az MTV-ről:

Az MTV a világ elsőszámú fiatalokat célzó szórakoztató brandje. Világszerte félmilliárdnál is több háztartásba eljutva az MTV a millenniumi generáció, a zenerajongók és előadók kulturális otthona lett és élen jár a kreatív, fiataloknak szóló műsorok létrehozásában. Az Egyesült Államokon kívül az MTV a Viacom International Media Networks tagja, amely a világ vezető médiamárkái közé tartozik. Az MTV hazánkban is sikeres sorozatai (Pl: Kínos, Vissza a gatyámat, Punk’d) mellett egész estés filmekkel és reality műsorokkal (Tini Mamik, Geordie Shore, Jersey Shore) kapcsolja ki nézőit, valamint legendássá vált díjátadó gáláin a popkultúra legnagyobb alakjait díjazza.

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...