Home / Best of / Híres emberek / Száraz Dénes megmutatja negatív oldalát

Száraz Dénes megmutatja negatív oldalát

A rajongók elérték céljukat, holnap este visszatér a Jóban Rosszban-ba Száraz Dénes. Tamás atya után azonban ezúttal egy negatív karaktert kelt életre a színész, persze a történetből ezúttal sem marad ki a szerelem és Betty.

 

A nézők tüntetést szerveztek, aláírást gyűjtöttek, levelek százait küldték és ezzel elérték, hogy a Jóban Rosszba stábja mindent félredobva új történetet írjon, hogy a közönség-kedvenc Száraz Dénes visszatérhessen a sorozatba Tamás atya tragikus halála után. Közel egy év után ma este debütál a színész.

 

„Nagyon örültem a rajongók reakciójának és hogy mennyire megszerették Tamás atyát, hiszen a színészek számára ez a legfontosabb. Ettől nagyobb visszaigazolást nem is kaphattam volna.” – árulta el Száraz Dénes, aki Tamás atya tiszta természetét hátra hagyva új karaktert kelt életre. Varga Balázs súlyos motorbalesete után egyre közelebb kerül Betty-hez, ezért úgy dönt, nem saját arcát, hanem Tamás atyáét műtteti magára Wágner doktorral.

 

„Varga Balázs egy olyan ember, aki nem egy vérbeli rosszfiú, csupán kisiklott az élete, és képtelen visszatérni a helyes útra. Inkább a rossz oldalra állt, minthogy a nehezebben elérhető jót válassza. Szóval alapvetően szerethető figura, de bőven okoz majd felfordulást Csillagkúton.” – mondta a Balázst alakító Száraz Dénes.

Ma estétől tehát Száraz Dénes megmutatja negatív oldalát, de hogy mit szól Betty Balázs korántsem ízléses választásához és hogyan alakul kettőjük kapcsolata, az a Jóban Rosszban legújabb epizódjaiból kiderül!

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...