Home / Programok / Sugardbird 5-ik szülinapja exkluzív 2012 ősz és téli divatbemutatóval, sztárvendégekkel

Sugardbird 5-ik szülinapja exkluzív 2012 ősz és téli divatbemutatóval, sztárvendégekkel

Sok oldalú, trendi és csajos Magyarországi márka, amely a hétköznapokat divatossá tudta tenni, tegnap este nagyszabású divatbemutatóval ünnepelte az 5. születésnapját és bemutatta legújabb őszi- téli kollekcióját a nagyközönség részére a Boscolo hotelben.

Bódi SylviDebreczeni ZitaDukai ReginaHorváth Éva és Zimány Linda .

A lányokhoz a szezon vendégtervezője, Weisz Fanni is csatlakozott, a jól összeszokott csapat hatodik tagjaként. A csinos hölgykoszorú nagy feltűnést keltett a luxusszállodában, ahol hajnalig szórakoztak önfeledten a vendégek.

Bódi Sylvi kollekcióját az idén a csipke mellett, igazi macskanős, bőrből készült kombinációk jellemzik. Zimány Linda  új modelljei magas minőségű anyagokból, részben kézimunkával készültek, limitált darabszámban. Debreczeni Zitánál maradtak a letisztult vonalak, ám a mostani szériában – a tőle megszokott földszínek mellett – ruháira nagyrészt a fekete-fehér színvilág jellemző. Dukai Regina idén ősszel kiegészítette népszerű LOVE kollekcióját, és ezúttal egy merészebb szabásvonalakkal és geometrikus formákkal tűzdelt sorozatot is láthattak tőle rajongói. Horváth Éva  gyöngyökkel díszített, alkalmi darabokból állította össze kreációit.

Weisz Fanni által képviselt kollekció bájos és abszolút játékos. A jelnyelvet, a kézjeles motívumokkal díszített pólók, a kislányos bájt pedig a különböző helyekre elrejtett masnik erősítik majd.

„Nagyon boldog vagyok, hogy meghívtak a Sugarbird tervező csapatába, a lányok nagyon kedvesek velem. A kézjeles mintázatok divatos és olykor humoros formában hívják fel a figyelmet az általam képviselt eszmére, ezzel segítve küldetésemet. Utat mutatva mindenkinek, hogy fogyatékkal élve is lehetünk hasznos tagjai a társadalomnak” – mesélte mosolyogva Fanni.

A divatbemutatóval egybekötve megcsodálhattuk a Fiat új 500 L modelljét, amelynek a szakértők ugyanolyan sikert jósolnak, mint az 55 évvel ezelőtt megjelent, legendás népautónak, az 500 –as kis Fiatnak. A felejthetetlen hangulatról Zséda DJ-k gondoskodtak.

Tekintse meg

3

Mindenki azt kapja, amit megérdemel!

A biciklisekkel őrjöngő, méregdrága BMW-t vezető bizniszmogul fején vascső szalad keresztül. A pisztollyal hadonászó bűnözőt ...