Home / Kiemelt / SpongyaBob főszereplésével hirdet pályázatot a Nickelodeon

SpongyaBob főszereplésével hirdet pályázatot a Nickelodeon

Globális rövidfilm versenyt hirdet a mesecsatorna! Az apropó? SpongyaBob, aki igazi poptimista karakter! De mi az a poptimista? A Nickelodeon hőse igazi popkult ikon, aki örök optimizmusával bármelyik esős szerdán mosolyt fakaszt az ember arcán. Ő az, akivel Palvin Barbi is szívesen bújik ágyba, aki univerzális üzenetet hordozva 0-99 éves korig ajánlható bárkinek. És ő az, aki a májusban induló megmérettetés témája.

 

Világ kisfilmesei, figyelem! A világ és Magyarország egyik legnézettebb gyerekcsatornájának köszönhetően megmutathatjátok, mit tudtok! SpongyaBob Kockanadrág történetét több mint 150 országban, 35 nyelven követhetik a rajongók, így a Föld minden tévénézője ismeri már a kedvelt karaktert, akinek megünneplésére rövidfilmes versenyen mutathatják meg az amatőr és profibb filmesek, hogy mit tudnak.

 

A Nickelodeon az online versengésen szívesen veszi a legelrugaszkodottabb, legelborultabb ötleteket. A három perces időlimittől eltekintve a jelentkezőknek egy dolgot kell csupán figyelembe venniük a jelentkezéskor: az animációs sorozatból nem használhatnak fel jeleneteket. Az örök vidám tengeri szivacs megünneplése alkalmából bárki nevezhet, a pályaművektől a szervezők annyit várnak el, hogy tükrözzék SpongyaBob életszeretetét, pozitív attitűdjét. Persze ha felbukkan a következő Tim Burton egy új Karácsonyi lidércnyomással, ami a tengerfenéken játszódik, az sem kizáró tényező a versengésben!

 

Az élőszereplős, stop motion és animációs stílusban elkészített műveket a www.SpongeBobSquareShorts.com weboldalon van lehetőség feltölteni – korlátlan számban! Két korosztályban kerül majd sor a megmérettetésre, így a 18 éven felüliek és alattiak sincsenek kizárva a játékból. Egészen június 28-ig tehetitek fel a kisfilmeket az interaktív lapra, amelyekre a rajongók is szavazhatnak majd az elődöntőben. És a nyeremény? A legnagyobb esélyeseket a San Diegóban megrendezett Comic Conon jelentik be, akik közül a 20 legjobb pályaművet elkészítő filmest a csatorna Los Angelesbe repíti, hogy egy exkluzív vetítésen megünnepeljék SpongyaBobot és kiderüljön, ki lesz a két végső győztes!

 

A végső befutót szakmai zsűri fogja kiválasztani, 55%-ban az előre meghatározott kategóriák (kreativitás, eredetiség, összkép) és 45%-ban a nézői szavazatok alapján.

 

Ott szeretnél lenni? Adj esélyt magadnak, ragadj papírt-ceruzát, készítsd el a forgatókönyvet, szerezz egy kamerát és töltsd fel művedet a verseny weboldalára! Ezúttal a magyar rajongók sem maradnak hoppon, a megmérettetésen bárki részt vehet!

 

 

A menetrend:

 

Május 6. – a verseny kezdete, a pályaművek egészen június 28-ig leadhatóak

Július 18. – a döntősök kihirdetése (a 18 éven aluliak és felüliek korcsoportjában a legjobb 10-10 versenyző műve publikussá válik a www.SpongeBobSquareShorts.com oldalon

Augusztus 2. – eddig szavazhatnak a rajongók a legjobbakra

2013 augusztusa – exkluzív vetítés és eredményhirdetés Los Angelesben

 

 

 

A Nickelodeonról: A Nickelodeon a gyerekek szórakoztatása mellett tette le a voksát, műsorai az ő szemszögükből mutatják be a világot. Célja, hogy nemtől függetlenül minden gyermek megtalálja a kedvencét a 4-14-es korcsoportban, így humoros, erőszakmentes, tanító és zenés tartalmakkal szolgál. Évente bővülő kínálatában népszerű rajzfilm szupermárkák (SpongyaBob Kockanadrág, Kung Fu Panda,Tini nindzsa teknősök, A Madagaszkár pingvinjei), iskolára felkészítő mesék (Dóra, a felfedező) és kalanddal, zenével teli live-action ifjúsági filmsorozatok (V, mint Viktória, Big Time Rush) találhatóak. A Nickelodeon a 2012-es AGB mérési adatok alapján 3. legnézettebb gyerekeknek szóló csatorna a magyar 4-14-es korcsoportban.

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...