Home / Kiemelt / Mindenki azt kapja, amit megérdemel!

Mindenki azt kapja, amit megérdemel!

A biciklisekkel őrjöngő, méregdrága BMW-t vezető bizniszmogul fején vascső szalad keresztül. A pisztollyal hadonászó bűnözőt szó szerint szétveti a feszültség, míg a dagitábor kíméletlen személyi edzője kénytelen közelebbről is megismerkedni egy orvul elhagyott locsolócsővel. A kapzsi temetkezési vállalkozóról pedig inkább ne is beszéljünk… Fejeket behúzni, a DoQ Hihetetlen, de halálos című műsorában nem viccelnek! Itt valóban a lét a tét!


A Hihetetlen, de halálos (1000 Ways to Die) elhozza mindazt, amiért a kábeltelevíziózást imádjuk: a véresen csattanós esetek extrém végjátéka, a megdöbbentő naturalitás, a már-már bántóan buta karakterek meglepő módon, de mosolyt csalhatnak az arcunkra. A karma ugyanis mindig bosszút áll azokon, akik megérdemlik.

Adott egy megkérdőjelezhető erkölcsű egyén, mondjuk egy temetkezési vállalkozó, aki a gazdasági válságban egyensúlyozva az elhunytakat kiásva és savba mártva próbál új sírhelyeket felszabadítani, hogy ezzel még nagyobb profitra tegyen szert. Tudva levő azonban, hogy aki másnak vermet ás, maga eshet bele, ha pedig ez a gödör aciddal van csordultig, a kikászálódás bizony nehézkessé válik!

A műsorban megannyi meggondolatlanul, ésszerűtlenül és tragikusan sötéten viselkedő ember lép porondra, így laza, de ismeretterjesztő tálalásban tudhatjuk meg például azt, miért rossz ötlet részegen tekegolyókat hajigálni hidakról, vagy miért sülhet el balul, ha az amerikai zászlóval hadonászó főnököt könnygránáttal nyugtatjuk le.

Bukósisakot fel! – a halál bárhova beköszönhet! Hihetetlen, de halálos minden szombaton és vasárnap 22:30-tól új részekkel a DoQ műsorán!

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...