Home / Programok / Micsoda buli!

Micsoda buli!

A Le Meridien Budapest szállodában tartott ‘cheeseaholic’ esten a  neves francia sajtmester Poulard úr szolgált fel százféle finomabbnál finomabb sajtot, a trendi ruhákban felvonuló celebeknek. Megjelentek az esten a fiatal magyar tervezők kiállitotta, izgalmas és szemet gyönyörködtető lakberendezési tárgyak is. A város legjobb estje volt ez a múlt szombaton. Ha ön nem lehetett jelen az eseményen, még nem vesztett semmit, ugyanis Poulard sajtmester április 22-éig a szállodában marad mesés sajtválasztékával, sőt a Deák téren lévő ADRIA PALACE POP UP BAR-ba betérve, még mindig megcsodálhatja tehetséges fiatal művészek ott kiállitott termékeit. Kár lenne kihagyni!

Az esten kiállító tervezők: Dobos Zsófi, Junior Prima díjas építészmérnök, belsőépítész, Kele Sára designer, Vidó Nóri építész, Fatér Mária tervező, a LAB5 építészmérnök stúdió, a bútortervezőkből álló Enter Team és az építészeket felvonultató Numbernow.
A borokat a mintegy 300 hektáros szőlőbirtokkal rendelkező Szeleshát és a tokaji Disznókő Szőlőbirtok és Pincészet szolgáltatta. A helyben frissen melegített kézműves kenyerekről a Marmor Stein Pékség, az élő zenéről pedig az AKT együttes gondoskodott.

Kövesse figyelemmel a következő AHOLIC esteket, melyekről itt talál információt:
www.lebourbonrestaurant.com
és
www.facebook.com/LeMeridienBudapest

Tekintse meg

3

Mindenki azt kapja, amit megérdemel!

A biciklisekkel őrjöngő, méregdrága BMW-t vezető bizniszmogul fején vascső szalad keresztül. A pisztollyal hadonászó bűnözőt ...