Home / Kiemelt / John Travolta bőrébe bújt Istenes Bence

John Travolta bőrébe bújt Istenes Bence

Különleges meglepetéssel készült rajongóinak a műsorvezető. Diszkó-lázban ég Istenes Bence! A fiatal műsorvezető csillogó lakkcipőt, trapéznadrágot és napszemüveget öltött magára, hogy John Travolta bőrébe bújva megidézze a legendás Szombat Esti láz című film hangulatát. Bence a kultikus Tony Maneró jelmezzel rajongóit lepte meg.


Az RTL II Szombat Esti láz című műsorában Südi Iringó partnereként láthatjuk majd hétről hétre Istenes Bencét, aki a fotózáson magabiztosan mozgott fehér öltönyében és szó szerint a fellegekben járt. A műsorvezető úgy döntött, a megmérettetésre készülve nem csak lépéseket les el Travoltától, hanem stílusában is újra életre kelti a ’70-es évek diszkósztárját, Tony Manerót. A legendás karakter jelmezét Bence közösségi oldalának rajongói kedvéért öltötte magára, akikkel korlátlanul tartja a kapcsolatot.

„Korábban sosem táncoltam, nem vagyok egy különösebb tehetség. Az iskolai szalagavatón, amikor anyukám meglátta, hogy a keringőnél az első sorban állok, azt tanácsolta, hogy inkább menjek hátrébb. A diszkóban bezzeg minden alkalommal felkarcoltam a parkettet” – elevenítette fel emlékeit Bence nevetve – „A műsor miatt most az egész életem a tánc körül forog. Inspirációnak megnéztem a legendás Saturday Night Fever című filmet és rájöttem, hogy Travolta hatalmas figura. Ez adta az ötletet, hogy a Facebook követőimnek készüljek egy meglepetéssel. Nagyon fontosak számomra a rajongók, igyekszem velük közvetlen kapcsolatot kialakítani. Az okos telefonommal úgy is folyton a közösségi portálon lógok és korlátlanul Facebook-ozom. A barátaim ugratnak is vele, hogy teljesen függő vagyok” – tette hozzá fiatal műsorvezető.

A lehengerlő külső tehát már adott, ahogy a profi táncpartner is: néhány jól eltalált csípőringás, két-három sasszé, és kiderül, hogy révbe ér-e Iringó és Bence párosa.

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...