Home / Kiemelt / Egészséges tavasz

Egészséges tavasz

Ahogy közeleg a tavasz és a télikabát már nem sokáig takargathatja a télen felszedett plusz kilókat, egyre több embert kezdenek el foglalkoztatni a kérdések: mit sportoljunk és mit együnk, hogy csúcsformában legyünk? Milyen módszerekkel maradhatunk egészségesek, és ha már gyengélkedünk, mit tegyünk, hogy újra talpra álljunk? Ezekre a kérdésekre keresi és találja is meg a választ a SportKlub új életmód műsora, a Tonic, Sándor Orsival.

Különleges életmód magazinnal jelentkezik szombaton délelőttönként Sándor Orsi a SportKlubon. A műsorban Orsi különböző sportokat próbál ki, de megmutatja azt is, hogyan étkezzünk a lehető legegészségesebben, ám mégis ízletesen. A Tonicból a hölgy nézők a legújabb szépségápolási praktikákkal is megismerkedhetnek.

„Az életmód magazin igazán testhez álló feladat számoamra. Az egyetemen testnevelés rekreáció szakon végeztem, magam is egészségtudatosan élek. Odafigyelek arra, hogy mit és mennyit eszem és rendszeresen sportolok. A műsorban rengeteg érdekes mozgásformát mutatok majd meg a nézőknek, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy ők is kedvet kapjanak egy kis sportoláshoz. Belesünk egy kicsit a legnevesebb sportolók életébe is: ők vajon hogyan tartják magukat formában. A Tonic egy kellemes, szombat délelőtti, akár ágyból is nézhető műsor lesz” – árulta el Orsi, aki az első adás kulisszatitkaiba is beavatott.

„Kipróbáltam a TRX-et: itt az ember a saját testsúlyát és néhány speciális kötelet használ. Megdöbbentően nehéz volt. Ennek ellenére mindenkinek nagyon ajánlanom ezt a mozgásformát, mert praktikus és rendkívül összetett. Emellett a nézők Erős András diszkoszvető állapotfelmérését is nyomon követhetik majd szombat délelőtt” – tette hozzá a csinos műsorvezető.

Ne maradjon le március 2-án 10:00-kor a Tonic első adásáról, próbáljon ki minél több formában tartó módszert, és ismerje meg a legújabb szépség trükköket!

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...