Home / Kiemelt / Bekattant a Dal zsűrije!

Bekattant a Dal zsűrije!

Megőrült A Dal zsűrije, persze csak az Irigy Hónaljmirigy paródiájában. A nyolc kan legújabb műsora kapcsán döntött úgy, hogy nekik is ki kell próbálni a Harlem Shake-et. Sipos Tomi Kossuth Lajos bőrében vesztette el a fejét.

 

Az Irigy Hónaljmirigy is csatlakozott az egész világot bejáró új őrülethez a Harlem Shake-hez, amelyben a résztvevők fejvesztve rázzák magukat fél percen keresztül.

„Imádjuk a Harlem Shake-et! Annyira megtetszett nekünk ez az őrület, hogy mi sem maradhattunk ki belőle. Uszi egy hétig nem tudta utána mozgatni a fejét, úgy megrándult a nyaka a metálbandákat is megszégyenítő headbang-elés után!” – mesélte nevetve Tomi.

 

„Én Kossuth Lajosként kezdtem irdatlan fejrázásba, aki szintén feltűnik majd az április 18-i műsorban. Azt nem árulhatom el azonban, hogy a honatya kinek a vendégeként lép majd színpadra” – tette hozzá titokzatosan az IHM oszlopos tagja.

 

Aki kíváncsi az IHM Euroillúziós Dalfesztiváljára megtekintheti április 18-án az M1 műsorán.

 

Irigy Hónaljmirigy Harlem Shake embed kód:

<iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/Smz46wEpY_E” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...