Home / Kiemelt / Kávéfőző

Kávéfőző

Ha szeretnénk egy jó kávét inni, akkor nem csak jó minőségű kávé babot kell beszereznünk, ha nem egy profi kávéfőző gépet is. Ugyan úgy, mint az autóknál is, van Trabant és Ferrari. Pont ezért az autó őrülteknek meg alkotta az Espresso Veloce a V10-es és V12-es kávéfőzőket. Az alumínium, magnézium és titán, olyan anyagok amelyek a motorsport világában rendszeresen előfordulnak, de kávéfőzőt ritkán készítenek ilyen anyagból, pontosan ez a különlegesség tesz minden cseppet izgalmassá.

Természetesen ez a gép is limitált darabszámban készült. Csak 500db-ot gyártottak belőle, de az ára nem fogja kiverni a biztosítékot. A motor az ikonikus Ferrari motorokról lett mintázva. Minden Forma 1-es versenyautó rajongó fantáziáját beindítja a látvány, nem is beszélve az olajszűrő alakú kávé filterről, és a hengerfej alakú poharakról.

A kipufogók nem csak díszek és külön be is lettek hangolva, hogy minél szebben szóljanak. Tehát, ez egy egy személyes bár, iroda, kreatív sarok otthon vagy egyszerűen csak egy látványos elem.

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...