Home / Kiemelt / Így ünnepelt Usain Bolt

Így ünnepelt Usain Bolt

Napjaink leghíresebb futója abszolút megadta a módját az olimpia utáni ünneplésnek.

 

Az 1986-ban Jamaicában született Usain Bolt lényegében már minden elért, amit egy futó elérhet a saját sportágában. A 4×100 méteres váltófutásban társaival nemrégiben új világrekordot felállító sportoló a világon elsőként tudhat magáénak hat olimpiai aranyérmet futásban, ötszörös világbajnok, ezenkívül pedig a 100 és 200 méteres futásban Pekingben és Londonban is első tudott lenni. Bolt azonban nem csak futni, hanem a jelek szerint ünnepelni is nagyon tud.

 

Bolt a Mayfairben található Movida nightclub VIP részlegében ünnepelt barátaival, és a bulizás keretein belül kinyitottak többek közt egy 30 literes gigantikus pezsgőt is. Ez a 15 literes Nebuchadnezzar Armand de Brignac pezsgő a világ legdrágább italai közé tartozik, hiszen ára nem kevesebb mint 125 ezer dollár, vagyis átszámítva mintegy 28 millió forint. Az igazsághoz tartozik, hogy nem ez a világ legnagyobb pezsgője, ugyanis létezik egy bizonyos Midas nevű pezsgő, melyből külön kérésre 30 literes üveget is tud szállítani a gyártó. Bolt bulija egyébként hajnali 6-ig tartott és vele ünnepelt többek közt csapattársa, Yohan Blake is.

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...