Home / Életmód / Egészség / Érintőkijelzős szuper csaptelep

Érintőkijelzős szuper csaptelep

A tiszta víznél nincs nagyobb érték, hacsak nem egy igazán különleges csaptelep, melyből kinyerjük a szupertiszta vizet.

 

A víztisztító berendezések világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ezek a készülékek hazánkban – ahol a hivatalos álláspont szerint egyébként remek minőségű az ivóvíz – is egyre kelendőbbek, arról már nem is beszélve, hogy a ténylegesen nagyon gyenge minőségű ivóvízzel ellátott ázsiai országokban úgy viszik őket, mint a cukrot. Az alábbiakban egy abszolút felsőkategóriás ilyen berendezést mutatunk be.

 

Az amerikai Tyent cég legújabb terméke, az Under Counter Extreme 9000T Water Ionizer a mai modern konyhák igazi dísze lehet. A konyhapultból tulajdonképpen csak egy csaptelep látszik ki a berendezésből, ami azonban nem akármilyen. A legmodernebb ionizáló és víztisztító funkciókkal felvértezett készülék felső részébe ugyanis egy iPhone stílusú érintőkijelző is került, melynek segítségével a rendszer összes szolgáltatása elérhető néhány gombnyomással.

 

A különleges duplaszűrős megoldást felvonultató Under Counter Extreme 9000T Water Ionizer ezenkívül hangvezérlést is kapott, így akár szóban (angolul) is megmondhatjuk neki, hogy milyen pH értékű vizet szeretnénk felhasználni ivásra, vagy éppen mosogatáshoz. A high-tech berendezésnek természetesen alaposan megkérik az árát: a masina ára 2795 dollár, vagyis napi árfolyamon átszámítva mintegy 665 ezer forint.

 

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...