Home / Kiemelt / Wi-Fi és 7.2-es hangzás az új erősítőben

Wi-Fi és 7.2-es hangzás az új erősítőben

Ez az új házimozi erősítő nemcsak a kiváló hangzás, hanem a vezeték nélküliség terén is jól teljesít.

 

Apple eszközökről, PC-ről és táblagépekről is lejátssza a tartalmakat a Sony új erősítője, mely a hangsugárzók elhelyezkedésének figyelembe vételével javítja a surround hangzás minőségét. A japán gyártó STR-DN1030 típusjelzésű új házimozi erősítője 7.2 csatornás hangzásra képes, csatornánként 110 wattos teljesítménnyel. A mozis hanghatás eléréséhez a Sony által kifejlesztett HD Digital Cinema Sound technológiát használja, amellyel a suttogástól a robbanások dörejéig minden hangot képes élethűen visszaadni.

 

Az Advanced Digital Cinema Auto Calibration funkció segítségével lehetőség nyílik a hangfalak elhelyezését figyelembe vevő, a helyiségnek megfelelő surround hang beállítására. Emellett a zenei élmény többféle akusztikus mód választásával fokozható, a beépített internetrádiónak köszönhetően pedig több ezer rádióállomás adására kapcsolódhatunk.

 

A különböző forrásokhoz sokrétű kapcsolódási lehetőség áll rendelkezésre: öt HDMI bemenet, egy HDMI kimenet, egy USB 2.0 bemenet, továbbá a beépített Wi-Fi és AirPlay, melyek lehetővé teszik Apple termékekről, PC-ről, táblagépekről és más hálózati eszközökről a filmek és zenék streamelését. Ezenkívül pedig az okostelefonok és táblagépek távirányítóként is használhatók a Sony Media Remote alkalmazás használatával. A Sony STR-DN1030 ára 500 dollár, vagyis átszámítva mintegy 120 ezer forint.

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...