Home / Kiemelt / Szupergyors elektromos gördeszka

Szupergyors elektromos gördeszka

Egy különleges high-tech sporteszköz azoknak, akik két lábon állva szeretnének száguldozni.

 

Gyerekkorunkban a téren ugyebár azok a srácok számítottak menőnek, akiknek volt egy ilyen-olyan szép színes gördeszkájuk: a kezdők örültek, ha egyenesen tudtak haladni vele, a haladók pedig akár különböző kunsztokra is képesek voltak a boarddal. Az idők azonban változnak, a technológiai fejlődés a sportokban is abszolút tetten érhető, így nem szabad csodálkozni azon, hogy napjainkban már azok a gördeszkák számítanak menőnek, melyek saját erőből is képesek haladni, sőt száguldani!

 

Az elmúlt időkben már számos különböző motoros gördeszkához volt szerencsénk, viszont a Gnarboards által most bejelentett Trail Rider mind közül kiemelkedik. A rendkívül ellenálló anyagból készült spéci szerkezet négykerék meghajtással rendelkezik, még pedig olyan módon, hogy mindegyik kerék kapott egy saját kis elektromos motort – az összteljesítmény 4 x 850 W.

 

A gyártó kiemelten büszke arra, hogy a 39 kilogramm tömegű különleges járgány alig 1,9 másodperc alatt gyorsul fel állóhelyzetből 45 kilométer/órás sebességre, vagyis ezek alapján elmondható, hogy jobban gyorsul, mint az utakon közlekedő autók 90 százaléka. Az integrált akkumulátorok teljes feltöltése mintegy 2 órányi időt vesz igénybe, egy feltöltéssel pedig maximum 26 kilométert tehetünk meg a járgánnyal. A vezetékes kézi távirányítóval vezérelhető és akár terepen is használható Trail Rider ára 6100 dollár, vagyis mintegy 1,5 millió forint.

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...