Home / Kiemelt / Szemkápráztató képminőség

Szemkápráztató képminőség

Ezzel a felsőkategóriás projektorral még a legapróbb részletek is remekül láthatóak.

Amennyiben ma bemegyünk egy elektronikai nagyáruházba, a televízió osztályon szinte már csak és kizárólag Full HD, vagyis 1920×1080 pixeles felbontású készülékekkel találkozhatunk. Ezek a TV-k szinte minden körülmények között remek képminőséget biztosítanak, azonban nem szabad azt hinni, hogy a Full HD-nál már egyszerűen nincs jobb.

Történt ugyanis, hogy a Sony megkezdte a világ első olyan házimozi projektorának a kereskedelmi forgalmazását, mely immár nemcsak Full HD, hanem valódi 4K felbontásra is képes. Magyarul az eddigi 1920×1080 pixeles felbontás mellett immár a 4096×2160 pixeles felbontást is simán megugorja a készülék, no persze ehhez ugyebár olyan tartalmakról is gondoskodnunk kell, melyek 4K felbontásúak.

Amennyiben esetleg nincs éppen kéznél 4K felbontású tartalom, akkor remek hasznát vehetjük annak a funkciónak, melynek lényege, hogy a normál SD, illetve HD adásokat 4K felbontásúra konvertálja fel. Talán már mondanunk sem kell, hogy a projektor 3D kompatibilis, a térhatású élvezethez pedig csupán egy aktív szemüveget kell felvennünk.

A Sony VPL-WV1000ES hatalmas, nem kevesebb mint 2000 ANSI lumenes fényerőt biztosít, és amennyiben rendelkezésre áll akkora felület, akkor bizony akár 300 colos képátlójú képet is képes előállítani. Az 1000000:1-es dinamikus kontrasztarányú projektor újdonság ára közel 6,5 millió forint.

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...