Home / Kiemelt / Stílust a sportokba is!

Stílust a sportokba is!

Itt a bizonyíték arra, hogy egy úgymond egyszerű sporteszköznek sem feltétlenül kell unalmasnak lennie.

 

Az asztalitenisz világszerte komoly népszerűségnek örvend, legyen szó egyszerű hobbiról, vagy éppen kőkemény sportágról. Mi kell ahhoz, hogy pingpongozni kezdhessünk? Elsősorban némi elhatározás, másodsorban pedig egy labda, egy ütő és egy asztal. Ez utóbbiból pedig immár design ikonnak is beillő modelleket is vásárolhatunk magunknak, no persze csak ha a pénztárcánk is úgy akarja.

 

Történt ugyanis, hogy a 11 Ravens nevezetű Egyesült Államokbeli gyártó előrukkolt néhány olyan pingpongasztallal, melyekhez foghatóhoz eddig még nem igazán volt szerencsénk. Az abszolút egyedi vonalvezetésű asztalokat a legnagyobb odafigyelés mellett csak és kizárólag kézimunkával szerelik össze, no és persze olyan minőségi anyagokból, mint például a bambusz, vagy az alkumínium.

 

A rendelésre akár egyedi ízlés szerinti díszítéssel is felvértezhető pingpongasztalok közül a legolcsóbb 11250 dollárba, vagyis átszámítva mintegy 2,7 millió forintba kerül, a legdrágább modell pedig 16875 dollár, vagyis mintegy 4,1 millió forinttal vékonyítja meg a pénztárcánkat.

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...