Home / Autó-Motor / Bicikli / Pedálos söröző

Pedálos söröző

Kicsit megkésve bár, de Szent Patrik napját a világ minden részén vannak akik megünneplik, de álltalában a klasszikus ünneplési nedű a sör. Ha otthonra már beszereztünk egy saját sörfőző gépet akkor már csak egy hely kellene ahol ezt el is tudja fogyasztani az ember a barátaival. Egy ideális járművet talált ki a Hammacher Schlemmer, ami nem más mint egy 4 keréken guruló bár. A Pedal Pub 17 utast tud szállítani aminek az ára borsos (9000000Ft), de a gyűjteményünk egyik ékes darabja lesz.

A járművet hollandiában alkották meg, magas minőségű rozsdamentes acélból. 17 ember szállítására alkalmas akik közül 5-5, job és baloldalon segítik a vezetőt a jármű mozgásba hozatalában amivel akár 5 mérföld/h -val is lehet haladni. A csapos a 4 kerekű járgány közepén áll, ahol körbe veszik a vendégek. 5 olyan hely van ahová valamilyen okból nem jutott pedál, ezért az ő munkájuk a megfelelő tájékozódás és az ivás.

A fa hordó a guruló bár elején tárolja az  elfogyasztani kívánt italt, amely csatlakozásban van a pultnál található csappal. Mivel a fedélzeten a cél, hogy a legjobb hangulatba kerüljenek az emberek, 4db hangszóró zenét is tud szolgáltatni útközben. Az egyetlen kritérium, hogy az utazók egyenként nem lehetnek több mint 130kg.

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...