Home / Kiemelt / Mobilt is tölt a divatos táska

Mobilt is tölt a divatos táska

Modern korban élünk, így egy nőnek nemcsak a divatra, hanem telefonja töltöttségi szintjére is folyamatosan oda kell figyelnie.

 

Nincs is annál rosszabb, mint amikor az egyébként hatalmas tudású és ezzel párhuzamosan igen komoly fogyasztású okostelefonunk valamikor nap közben töltőért kiállt, de a közelünkben éppen sehol sincs egy 220 Voltos fali csatlakozó aljzat. Nos, íme a legújabb és ezúttal abszolút trendi megoldás a problémára.

 

A London Fashion Weeken mutatkozott be az a Richard Nicoll designer és a Vodafone együttműködésének eredményeképp létrejött divatos női táska, mely a hagyományos funkcióin túl többek közt arra is képes, hogy mobiltelefonunk megfáradt akkumulátorába új életet leheljen. Az egyelőre ismeretlen árú táska rejtett módon egy nagykapacitású akkumulátort vonultat fel, melyet a mellékelt indukciós töltő révén kábelek használata nélkül lehet feltölteni. Ha teljesen fel van töltve a táska, akkor akár két napon át is képes a különböző mobilok töltésére.

 

Ha lemerült például az iPhone-unk, akkor egyszerűen csak be kell helyezni a készüléket a táska egyik belső zsebébe, ahol azonnal meg is kezdődik a töltés. De mi van akkor, ha e közben bejövő hívásunk, vagy új üzenetünk érkezik? Ekkor sincs gond, ugyanis a táska külsején ott lifeg egy kristályokkal díszített kis LED-jelzőfény, mely különböző színekkel jelzi számunkra a telefonunkkal kapcsolatos legfrissebb történéseket.

 

Egyébként nem ez az első ilyen jellegű női táska: a Solarjo Power Purse egy olyan, 300 dolláros áron kapható kistáska, mely a külsején elhelyezett napelemek által gyűjtött energiával tölti a belehelyezett kütyüket.

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...