Home / Kiemelt / Mit szeretnének a férfiak?

Mit szeretnének a férfiak?

Elfogadást, őszinteséget, intellektust… sokáig folytathatnánk a sort. Minden ember különböző, mindenkinek más a fontossági sorrend. De azért persze rendkívül érdekesek azok a listák, amelyek ezzel foglalkoznak. Máris mutatunk mi is egyet.

//

Szinte minden hasonló összeállításban előkelő helyen szerepel az őszinteség. De nem csak abban az értelemben, hogy ne hazudjunk egymásnak egy kapcsolatban. Az őszinteség itt arra vonatkozik, hogy a férfiak általában nem szeretik a komoly játszmázást. Mivel a két nem igen különböző, és sokszor ebből félreértések származnak, sokkal egyszerűbb nyílt lapokkal játszani. Igenis, mutassa ki egy nő, ha kedveli a férfit, és ne várjon több napot egy telefonhívás vagy üzenet viszonzásával. Az őszinteség azért is vonzó tulajdonság, mert azt mutatja, hogy a nő erős és nem fél önmagát adni.
Ezzel pedig máris elérkeztünk a második ponthoz. A magabiztosság mindkét nem számára vonzó és értékes. Egy olyan férfi, aki helyén tudja kezelni értékeit és gyengeségeit, ugyanezt szeretné megtalálni egy nőben is. Egyenrangú, magabiztos partnert keres, akire büszke lehet. Akivel együtt fejlődhet és teheti jobbá kapcsolatát, házasságát.
Hűség és elkötelezettség. Ez két szó tulajdonképpen magáért beszél. Egy kapcsolat akkor lehet komoly, ha mindkét fél ugyanannyira elkötelezett a másik mellett. És kitart azokban az időkben is, amikor kihívások, problémák vannak. A házasságban ezt jelenti a jóban-rosszban és igazából egy kapcsolatban is ez a lényeg. Amikor jól mennek a dolgok, könnyű boldognak lenni a másikkal. Viszont amikor rosszra fordulnak, ott mutatkozik meg a valódi érték.
Vonzalom – enélkül ugyanis semmit nem ér az egész. Szerencsére a vonzalomnak igazából nem sok köze van az emberek külsejéhez. A férfiak a nők egészét nézik, és úgy kezdenek vonzódni hozzájuk. Ha jókat tudnak vele beszélgetni, ha jól érzik magukat egymással, a vonzalom ott lesz. Ugyanúgy, amikor szinte megmagyarázhatatlanul vonzódnak valakihez, pedig a külsejük először nem is tetszett igazán nekik.
Az intelligens nő ellenállhatatlan a legtöbb férfi szerint. És itt most nem arról beszélünk, hogy ki hány egyetemet végzett, vagy tudja-e, hogy a tyúk vagy a tojás volt-e előbb. Egyrészről ez egy örök kérdés marad, másrészről pedig az intelligencia sok mindent magába foglal. Többek között megértést, intellektust és vágyat arra, hogy fejlődjön az ember. Persze azért a bizonyos fajta tájékozottság sem árt. Egy intelligens nővel a férfi oldalán könnyebb megoldani a problémákat és értékelni a hétköznapokat is, valamint inspiráló, órákig tartó beszélgetéseket folytatni.
A férfiaknak is jól esik, ha megkérdezik, milyen volt a napjuk és törődnek velük. A kedvesség, bár sokszor elhanyagolt tulajdonság, igenis fontos a legtöbb férfinak. Ha egy nehéz tárgyalás előtt tudatja a nő velük, hogy gondol rá, vagy otthon a kedvenc ételével várja, és a környezetében lévőkkel is kedves, az szintén vonzó. És ha egy nő kedves, szinte magával hordozza, hogy nemcsak a férfivel viselkedik így, de a többi ember és élőlény sorsa is érdekli. Ha pedig egy ember már odafigyel a másikra, sokkal jobb helyzetben vagyunk, hogy az egész világot jobbá tegyük. Egy házasságban, párkapcsolatban már minimum két embernek van lehetősége erre, és így nézve óriási pozitív változásokat okozhat minden nő és minden férfi. És nem számít, ha egyébként különböző dolgokra vágynak.

Tekintse meg

tacsi

Elolvadsz majd a büszke tacskómamától és hat imádnivaló kölykétől

Vigyázat Állatbolondok… ez a cikk megolvasztja a szíveteket. Mikor már azt hittük, hogy az újszülött ...