Home / Best of / Híres emberek / Művészetnek álcázott pusztítás

Művészetnek álcázott pusztítás

Az egyik fiatal hollywoodi celeb és párja a drága divatcikkek gyilkolásában leli örömét.

 

A nagy öreg Clint Eastwood vélhetően maga sem gondolta volna korábban, hogy lánya, Francesca Eastwood egy kis hírverésért cserébe mikre nem lesz képes. Történt ugyanis, hogy a tizenkilenc esztendős hölgyemény, aki egyébként az egyik amerikai reality műsor sztárja, fotós barátjával nyilvánosan megsemmisített egy igen komoly értéket képviselő női táskát.

 

A kisasszony egész konkrétan vásárolt magának egy 100 ezer dolláros, vagyis átszámítva mintegy 24,5 millió forintos Hermes Birking krokodilbőr táskát, melyet először leöntött egy kevés benzinnel, majd pedig lángra gyújtott. Hogy a pusztítás még átütőbb legyen, hirtelen egy benzinmotoros fűrész is előkerült, mellyel Francescának sikerült még nagyobb kárt tenni a füstölgő drágaságban. Az ifjú párnak egyébként nem ez az első ilyen akciója, ugyanis januárban hasonló körülmények között elfűrészeltek már egy meglehetősen drága Christiaon Louboutin cipőt.

 

Clint Eastwood lánya végülis elérte amit akarta, hiszen most szinte mindenki róla beszél, de általában nem igazán pozitív jelzők kíséretében. A hölgy Facebook és Twitter oldalát ellepték a felháborodott és mérges emberek hozzászólásai, akik szerint a divattáska elpusztítása helyett a 100 ezer dollárnyi összeget valamilyen jótékonysági szervezet számlájára is átutalhatták volna. Francesca Eastwood azonban úgy vélekedik, hogy cselekménye nem más, mint a modern művészetek része.

 

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...