Home / Autó-Motor / Autó / Luxus lakóautó – Ferrarival a gyomrában

Luxus lakóautó – Ferrarival a gyomrában

Guruló elnöki lakosztály – talán ez jelző illik leginkább erre a most debütált szuper lakóautóra.

 

Joggal gondolhatjuk magunkban, hogy az igazán tehetősek leginkább repülővel szeretnek utazni és a célállomáson általában valamelyik ötcsillagos luxusszállodában szállnak meg. Ez általában tényleg így is van, azonban vannak olyanok is a felső tízezerbe tartozók között, akik inkább a lakóautóval történő utazásra, illetve az abban történő pihenésre szavaznak. Nos, egész pontosan nekik készült a Volkner Mobil által a Düsseldorfi Caravan Salon rendezvényen most bejelentett szuperluxus lakóautó.

 

A 12 méternél is hosszabb monstrum méreteiről sok mindent elárul, hogy alsó szekciójában akár egy Ferrari 458 Italia sportkocsi is elfér. A lakótérben minden olyan fellelhető, ami egy modern luxuslakásnak a részét képezi, vagyis van itt többek közt például hatalmas hűtőszekrény, mosogatógép, mikrohullámú sütő, Bose gyártmányú házimozi rendszer, no és persze egy minden földi jóval felvértezett mini fürdőszoba.

 

A kizárólag prémium minőségű anyagokat felvonultató lakókocsi újdonsága ára felszereltségtől függően 1,2-1,9 millió dollár, vagyis átszámítva mintegy 265-420 millió forint között mozog. No és persze ebben az összegben még nincs benne az említett olasz sportkocsi ára.

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...