Home / Divat / Férfi Divat / Férfi cipődivat / Lamborghini cipő a Pradától

Lamborghini cipő a Pradától

Egy ilyen különleges lábbeliben vélhetően teljesen már érzés egy 700 lóerős sportkocsi gázpedálját taposni.

Ha azt mondjuk, hogy olasz sportkocsi, akkor a Ferrari után vélhetően rögtön a Lamborghini neve ugrik be legtöbbünk számára. Ez persze nem is csoda, hiszen az 1998 óta a VW csoporthoz tartozó kis olasz gyártó az elmúlt évtizedekben többször is letette a névjegyét az asztalra, gondoljunk csak például a Diablóra, a Murciélagóra, vagy éppen a vadonatúj Aventadorra.

A Lamborghini idén ünnepli fennállásának ötvenedik évfordulóját, melynek kapcsán nemrégiben háromszázötven Lamborghini sportkocsi kelt útra egy olasz túrán. Ugyanezt a jeles eseményt ünnepli, a Prada csoporthoz tartozó és többek közt autóversenyző lábbelik gyártásával is foglalkozó CarShoe is, mely most mutatta be vadonatúj Lamborghini mokaszinjét.

A kézimunkával készített minőségi aligátorbőr cipők talpát remek tapadást biztosító gumikorongok borítják, a sarokrésznél pedig ott az elmaradhatatlan bikás embléma. A háromféle színben, feketében, kékben és narancssárgában készülő Lamborghini cipők árával kapcsolatban egyelőre nem nyilatkozott a gyártó.

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...