Home / Divat / Férfi Divat / LaFerrari luxus karóra Svájcból

LaFerrari luxus karóra Svájcból

Akinek egy sok százmilliós sportkocsira is telik, az bizony általában nem szokta beérni valamilyen egyszerű időmérő szerkezettel a csuklóján.

A Ferrari nemrégiben mutatta be vadonatúj csúcskategóriás sportkocsiját, a maximálisan a sebességre és tapadásra kihegyezett LaFerrarit. Most pedig megérkezett a Hublot legújabb karórája, melynek múzsája nem más volt, mint ez a bizonyos LaFerrari. A keresztségben Hublot MP-05 LaFerrari nevet kapott újdonság abszolút egyedi megjelenésű, olyannyira, hogy első blikkre sokan talán meg sem tudjuk mondani róla, hogy pontosan micsoda.

A természetesen csak és kizárólag kézzel összeszerelt óraműbe egész pontosan 637 parányi alkatrész került, melyek szinte mindegyike mozog, forog, vagy valamilyen egyéb jellegű mozgást végez. A mechanikus energiát tároló, különleges rugós megoldással operáló karóra minden korábbinál hosszabb működési idővel kecsegtet: a maximálisan feltöltött időmérő szerkezet optimális esetben ötven napon át működőképes.

A különleges titánborítású karóra gumiszíjjal rendelkezik, a pontos idő pedig egy egyedi kis csavarhúzóval állítható be rajta. A Hublot MP-05 LaFerrariból mindössze ötven számozott példány fog készülni, így aztán azon sem szabad meglepődni, hogy az árcéduláján közel 75 millió forintos összeg lesz olvasható. Egy 390 millió forintos, 963 lóerős és 499 példányban készülő LaFerrari oldalán kikönyöklő kézen azonban csak és kizárólag egy ilyen karóra mutathat jól.

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...