Home / Kiemelt / Különleges női táskák

Különleges női táskák

A női táskák nem feltétlenül csak egyedi formájuk, vagy különleges színük révén tűnhetnek ki a tömegből.

 

Manapság szinte már közhelynek számít, hogy teljesen digitális világban élünk, pedig nagyon is így van. Az okostelefonunk nélkül gyakorlatilag partra vetett halak vagyunk, hiszen nap közben számos különböző dologra, így nem csak telefonhívásra, hanem internetezésre, fotózásra és navigációra is használjuk ezeket a szeretett/gyűlölt készülékeket. De mi van akkor, ha nap közben, a hálózati töltőtől jó messzire merül le a telefon akkumulátora? Nos, pontosan erre a problémára jelent megoldást a Valextra által most bemutatott Everpurse, ami egy olyan apró női táska, mely minden további nélkül automatikusan tölti a belecsúsztatott mobiltelefon akksiját.

 

A Valextra ezenkívül egy másik modellt is bemutatott: a keresztségben Rendez-Vous Clutch nevet kapott női táska különlegességét az adja, hogy nem egy normál fogantyú kapott helyet rajta, hanem egy tulajdonképpen hordszíjként is funkcionáló karóra. Ez az apró időmérő szerkezet bármikor könnyen lecsatolható a táskáról, ily módon pedig akár önmagában is viselhető. A Valextra az újdonságok árával kapcsolatban egyelőre még nem nyilatkozott, de egész biztosan nem lesznek olcsók az új termékek, melyek egyébként csak és kizárólag kiváló minőségű, a francia Alpokból származő bőrből készülnek.

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...