Home / Autó-Motor / Bicikli / Iride, a biciklik Maseratija

Iride, a biciklik Maseratija

Ezek a kétkerekűek legalább olyan nemes anyagokból és olyan nagy műgonddal készülnek, mint a leghíresebb olasz sportkocsik.

Az Iride név hallatán legtöbben csak értetlenül pislogunk, viszont a bringázás után kicsit is érdeklődők többsége jól tudja, hogy az Iride lényegében olyan a drótszamarak között, mint amilyen a Maserati az autók között. Vagyis amennyiben egy ilyen bringához van szerencsénk, biztosak lehetünk abban, hogy az nem egy kínai gyártósoron gagyi alkatrészek felhasználásával készült.

Az Iride bicikliket csak és kizárólag a legnemesebb és egyben természetesen legkönnyebb és legtartósabb anyagok felhasználásával készítik a napfényes Itáliában. A tehetős vásárlóknak szánt kétkerekűek között mindenki megtalálhatja a számítását, hiszen a gyártó kínálatában az abszolút sebességre kihegyezett versenykerékpárok éppúgy megtalálhatók, mint az elsősorban városi használatra szánt modellek.

Az abszolút felsőkategóriás minőségnek és a méltán híres olasz designnak persze alaposan megkérik az árát. A fix áttétellel hódító, Bici Pista nevezetű modell ára 2490 dollár (587 ezer forint), a tizennyolc sebességes Volatore árcéduláján pedig 2590 dolláros (610 ezer forint) összeg olvasható.

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...