Home / Divat / Férfi Divat / Ilyen karórát sem láttunk még

Ilyen karórát sem láttunk még

Ezt a különleges órát lehetetlen megvásárolni és egyéb módon is igen nehéz hozzájutni.

 

Amikor elromlik az autónk, jó esetben még be tudunk gurulni vele a legközelebbi szervizbe, és ott általában azzal szembesülünk, hogy jó pár napig el fog tartani a javítás. Mivel kocsi nélkül kevesen tudunk élni, azonnal csereautót igénylünk. De mi történik akkor, ha a karóránkat kell jó ideig a szervizben hagynunk? Nos, mostantól már ilyen esetekben is megoldott egy cserepéldány biztosítása.

 

Történt ugyanis, hogy a Hublot bejelentette: a svájci székhelyű cég által gyártott és valamilyen rejtélyes okból esetleg meghibásodott exkluzív karórák szervizben töltött idejére a Hublot teljesen ingyen és bérmentve egy egyedi csereórát biztosít az ügyfelek részére. A méretes NOT FOR SALE (kereskedelmi forgalomba nem hozható) feliratot viselő időmérő szerkezet teljes egészében fekete színben pompázik, igényléséhez pedig csak egy szabványos űrlapot kell kitölteni a világ negyvenkilenc Hublot kereskedésének valamelyikében.

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...