Home / Kiemelt / Ilyen borbélyszék eddig még nem volt

Ilyen borbélyszék eddig még nem volt

A legjobb minőségű luxustermékekhez szokott igényes ügyfelek a borbélynál sem szívesen engednek maximalizmusukból.

Márkás öltöny, elegáns bőrcipő és svájci karóra – a reggeli öltözködést követően behuppanunk a garázsban pihenő Bentley kényelmes sofőrülésébe és irány a borbély. Igen ám, de ilyen előzmények után enyhén csalódást okoz, ha egy rossz illatú, kemény tömésű, nem túl elegáns ülőalkalmatosságban kell eltöltenünk az elkövetkezendő perceket.

Ezzel többek közt a Bentley és a Pankhurst is teljes mértékben tisztában van, éppen ezért szövetkezett egymással az autógyártó cég és a londoni luxusmárka. A mindenképpen rendhagyó együttműködés gyümölcseként pedig létrejött a világ eddig készült legkényelmesebb és legexkluzívabb borbélyszéke, melyet a Bentley Crewe-ben található összeszerelő üzemében készítenek.

Első körben mindössze hat példány készül a különleges borbélyszékből, melyek természetesen csak és kizárólag a legjobb minőségű bőr alapanyagok felhasználásával és persze kézimunkával látnak napvilágot. Arról sajnos nem szól a fáma, hogy egy-egy ilyen különlegesség pontosan mennyibe kerül, az viszont biztosra vehető, hogy az ilyen bőrfotellel szolgáló borbélyok nem éppen alacsony díjszabásukról lesznek híresek.

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...