Home / Kiemelt / Illatos aranypor száll ránk

Illatos aranypor száll ránk

A legújabb Giorgio Armani parfüm abszolút különlegesre sikeredett.

 

Az elmúlt időkben gyakorlatilag már teljesen hozzászokhattunk ahhoz, hogy az arannyal, mint anyaggal olyan helyeken is találkozhatunk, ahol korábban még sohasem. Magyarul a használati tárgyak után immár ételekben és italokban is ott figyel ez a szépséges nemesfém, hiszen az elmúlt időkben nem is egy arany tartalmú pezsgővel, vagy éppen exkluzív szuperdrága hamburgerrel és hotdoggal örvendeztett meg bennünket a luxusiparág. Most pedig itt egy vadonatúj parfüm, mely ugyancsak komoly arany tartalommal rendelkezik.

 

Párizs egyik leghíresebb luxusboltja, a Le Bon Marché Rive Gauche éppen most ünnepli fennállásának százhatvanadik évfordulóját, melynek kapcsán a Giorgio Armani előrukkolt egy limitált szériás parfüm különlegességgel. A One Thousand and One Nights kollekcióba tartozó Rose d’Arabie parfüm érdekessége, hogy a sáfrányon, rózsakivonaton és borostyánkőn kívül apró arany részecskéket is tartalmaz, melynek köszönhetően az illat kipermetezése nemcsak illat-, hanem vizuális hatásokat is eredményez. A 100 milliliteres parfüm ára 255 euró, vagyis átszámítva mintegy 75 ezer forint. A csak és kizárólag a párizsi Le Bon Marché Rive Gauche-ban kapható Rose d’Arabie forgalmazása szeptember 15-én fog megkezdődni.

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...