Home / Kiemelt / Hatalmas zoomos Leica újdonság

Hatalmas zoomos Leica újdonság

A prémium kategóriás német gyártó bemutatta vadonatúj ultrazoom fényképezőgépét.

 

A keresztségben Leica V-Lux 4 nevet kapott vadonatúj digitális fényképezőgép legfontosabb ismertetőjele a kiváló minőségű objektív. A Leica DC objektív 25 milliméteres nagylátószöggel rendelkezik, melyhez 600 milliméteres tele állás párosul, ami huszonnégyszeres optikai zoomnak felel meg. Érdekesség, hogy a teljes gyújtótávolság tartományban adott a kiváló f2,8-as fényerő, no és persze a legmodernebb képstabilizátor technológiát is megkapjuk a pénzünkért.

 

Az 1/2,33 colos méretű képszenzor révén maximum 12,1 megapixeles felbontású állóképek készíthetők, de a masina természetesen akkor sem jön zavarba, ha videózásra kerül sor: a videófelvevő a mai kor elvárásainak megfelelően simán megugorja a Full HD felbontást. A hátfalat uraló 3 colos képátlójú folyadékkristályos kijelző 460 ezer képponttal van felvértezve, és bár nem érintésérzékeny, de kihajtható és egyben el is forgatható. A többek közt 3D üzemmóddal is rendelkező Leica V-Lux 4 novembertől lesz kapható, még pedig mintegy 800 eurós, vagyis átszámítva körülbelül 230 ezer forintos áron.

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...