Home / Kiemelt / GPS-vevős ékszerdoboz

GPS-vevős ékszerdoboz

Ebben a parányi kis széfben maximális biztonságban tudhatók még a legdrágább ékszerek is.

Az egyedi és ritka ékszerek, illetve drágakövek hatalmas értéket képviselnek, és nem csupán azért, mert sokba kerülnek, hanem többek közt azért is, mert sokunk számára pótolhatatlan emléktárgy szerepet játszanak. Éppen ezért védelmükről nemcsak otthon, hanem többek közt az utazások során is érdemes gondoskodni.

Pontosan ebből a megfontolásból alkotta meg a Döttling nevezetű gyártó azt a hordozható ékszerdobozt, melybe többek közt egy integrált GPS-nyomkövető is került, így gyakorlatilag nem fordulhat elő olyan helyzet, hogy ne lennénk tisztában a kompakt dobozka pontos tartózkodási helyével. A 21x20x26,5 centiméteres tárolóeszközt egyébként a legkiválóbb minőségű borjúbőr borítja.

A Döttling ezenkívül természetesen otthoni széfek gyártásával is foglalkozik, és lehetőség van arra, hogy a GPS-vevős hordozható dobozka elektromos berendezéseit a nagyobb méretű széfek a behelyezést követően automatikusan tölteni kezdjék. Az ékszerdoboz ára 9600 dollár (2,2 millió forint), a legolcsóbb széf pedig 12800 dollárba (3 millió forint) kerül. A megrendelt egyedi termékeket a gyártó mintegy 6 hét alatt szállítja le.

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...