Home / Kiemelt / Földből előbukkanó hatalmas kerti TV

Földből előbukkanó hatalmas kerti TV

Egy hatalmas televízió, mely leginkább egy luxusvilla kertjében mutat jól.

 

Abban tulajdonképpen már semmi különös sincs, ha valaki egy jókora, akár 80-100 colos képátlóval rendelkező televíziót vásárol az otthonába és a nappaliban lévő kényelmes fotelből bámulja legújabb szerzeményét. Az viszont már abszolút nem mindennapi, ha valaki a kertjében tud hasonló élményben részesülni, pedig a lehetőség immár erre is adott.

 

A Porsche Design Studio által nemrégiben bemutatott és a Global Bright Group által gyártott 201 C SEED nem más, mint a világ legnagyobb méretű, kifejezetten kültéri felhasználásra szánt televíziós készüléke. A készülék alaphelyzetben gyakorlatilag teljesen láthatatlan, ugyanis alvó üzemmódban a földbe süllyesztett lakóhelyén pihen. Azonban elég egy gombnyomás a távirányítón, és a gépezet máris mozgásba lendül: alig 15 másodperc kell ahhoz, hogy a főpanel teljesen hangtalanul felkússzon az égbe, majd pedig újabb 25 másodperc telik el addig, míg a gigantikus kijelző hét panelje kihajtódik egymás mellé.

 

A high-tech kinetikus szoborként is funkcionáló szupertévé 201 colos felülettel rendelkezik és fejlett LED technológiája révén még erős napsütésben is jól látható, remek minőségű képet biztosít. A kijelző 270 fokos szögben forgatható, így akár a teraszról és a medence mellől is remekül használható, és a vízálló kivitelnek köszönhetően az eső sem tud kárt tenni benne. A tizenöt hangszórót felvonultató 201 C SEED ára 810 ezer dollár, vagyis átszámítva mintegy 190 millió forint.

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...