Home / Kiemelt / Elképesztő felbontású új TV

Elképesztő felbontású új TV

A Full HD-nál jelentősen nagyobb felbontással kecsegtet egy most debütált új televíziós készülék.

 

A manapság forgalomban lévő szórakoztató elektronikai készülékek többsége Full HD támogatással rendelkezik, vagyis maximum 1920×1080 pixeles felbontást támogat. Ehhez képest az LG legfrissebb televíziós készüléke már 4K, vagyis 3840×2160 pixeles felbontással büszkélkedhet, vagyis elmondható róla, hogy négyszer nagyobb felbontású, mint egy normál Full HD készülék. Az újdonság mérete sem kicsi: a 84 colos panel képátlója nem kevesebb mint 213 centiméter.

 

A mozgásérzékelős Magic Remote távirányítóval a felhasználók egyszerű rámutatással érhetik el és kezelhetik a Smart felületet. A Smart TV rendszer már körülbelül 1400 alkalmazáshoz, valamint a prémium tartalomszolgáltatók – például a széles film- és játékkínálattal rendelkező 3D World – egyre növekvő tárházához nyújt hozzáférést. A Smart Share Plus funkcióval az eddiginél is több tartalom érhető el hordozható eszközök, például laptopok, mobiltelefonok, táblagépek és flash meghajtók segítségével. A beépített 2D-3D konverzióval a hagyományos 2D tartalmak 3D-vé alakíthatók, a Dual Play funkció pedig az osztott képernyős játékok élményét emeli új szintre azzal, hogy az egyes játékosok számára különböző képet jelenít meg, ugyanazon a képernyőn.

 

Az LG UD 3D televízió két 10 W-os hangszóróból és két 15 W-os mélysugárzóból álló 2.2-es audiorendszerének hangzása tökéletes kiegészítője a hatalmas képernyő rendkívüli látványvilágának, melyek együtt valódi moziélményt varázsolnak a nappaliba. A TV ára 22 ezer dollár, vagyis átszámítva mintegy 5 millió forint.

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...