Home / Kiemelt / Csipetnyi luxus, finom extravagancia

Csipetnyi luxus, finom extravagancia

A firenzei Gusacci márka, amely  több mint két évtizede az olasz nők egyik nagy kedvence, most már a magyar hölgyek számára is elérhető. A kiváló tervezőkkel dolgozó olasz cég egyedi, sportosan elegáns és maximálisan nőies termékeket kínál.

Kocsis Mónika, a www.ideafashion.hu webáruház tulajdonosa szerint a Gusacci olyan nőknek készül, akik nyitottak az új trendekre, de nem harsány, hivalkodó formában szeretnék azokat becsempészni a hétköznapjaikba, hanem sokkal inkább visszafogottan, figyelve arra, hogy – akár csak a táskájuk megválasztásával is – az öltözéküket és a megjelenésüket tökéletes harmóniában tartsák. „A Gusacci bőr- és szinte a megszólalásig bőrszerű műbőr táskákat, kiegészítőket kínál magas minőségben, egyedi tervezéssel, aprólékos, finom kidolgozással. A termékekre jellemző az igényes forma-, alapanyag- és színválasztás.”

Szezononként újjászületni
Ha pedig az igények és az árak találkoznak, akkor még azok is bátrabban válogathatnak, akik bizonytalanok a döntéseikben. A segítség ilyenkor nem kívülről érkezik. „Szerintem Magyarországon is van arra hajlandóság, hogy – felvéve az állandóan változó világ ritmusát – az emberek szezononként kicsit megújuljanak, megajándékozzák magukat egy-egy stílusos és kiváló minőségű kiegészítővel. A klasszikus pasztellszínek, a letisztult formák mindig vonzóak lesznek a nők számára, csupán a szezonnak megfelelő frissítést kell belecsempészni a modellekbe.” Mónika ars poeticájával csak egyetérteni lehet.
A legnépszerűbb modellek között jelenleg olyan táskákat találunk, amelyek kicsit nagyobbak a megszokottnál, figyelemfelkeltőek és kényelmesen hordhatók. Viselhetők karon és vállon is, többrekeszesek, s ezzel az elrendezéssel alapvetően segítik, megkönnyítik a nők hétköznapjait. A szezonban a nagy táskák és a pasztellszínek mellett a másik véglet is jelentkezik: az élénk, harsány színek és az extrém formák. A pink, a sárga, a narancs és a mustár árnyalatai jellemzik majd a kollekciók bevállalósabb, nyári darabjait. „A Gussaci-táskákról általánosan elmondható, hogy visszafogottak, de mindig tartalmaznak valami extrém, mégis nőies megoldást: egy furcsa helyre felrakott masnit, egy elbújtatott csatot, egy hangsúlyasbb rátétet, amitől az összhatás kicsit extrább lesz” – teszi hozzá Mónika.

Gusacci-modellek minden alkalomra, minden korosztálynak
A Gusacci apró márkajegyei – mint a táskákon elhelyezett kövek, csatok, fémlapok, a kiváló anyagválasztás, az elegancia – mind-mind azt a csipetnyi luxust szolgálják, amivel együtt egységesebb lehet a hölgyek megjelenése. De nemcsak az idősebb korosztály számára kínál felfedeznivalót a márka: a vagányabb, modernebb vonal, merészebb színeivel és formáival, sikerrel célozza meg a divatérzékeny, trendkövető fiatalokat. Itt valóban mindenki megtalálhatja a neki valót. A kiegészítő kínálat is ezt támogatja, Mónika ugyanis figyel arra, hogy ezekben se szenvedjenek hiányt a márka kedvelői. „Jelenleg finom selyemsálak, színes és virágos sálak, pénztárcák találhatók a kínálatunkban. Ezek minden nő számára viselhető és vállalható termékek, amelyek bármely helyzetben beválnak.”

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...

Home / Divat / Csipetnyi luxus, finom extravagancia

Csipetnyi luxus, finom extravagancia

A firenzei Gussaci márka, amely több mint két évtizede az olasz nôk egyik nagy kedvence, most már a magyar hölgyek számára is elérhetô. A kiváló tervezôkkel dolgozó olasz cég egyedi, sportosan elegáns és maximálisan nôies termékeket kínál.

 

Kocsis Mónika, a www.ideafashion.hu webáruház tulajdonosa szerint a Gussaci olyan nôknek készül, akik nyitottak az új trendekre, de nem harsány, hivalkodó formában szeretnék azokat becsempészni a hétköznapjaikba, hanem sokkal inkább visszafogottan, figyelve arra, hogy – akár csak a táskájuk megválasztásával is – az öltözéküket és a megjelenésüket tökéletes harmóniában tartsák. „A Gussaci bôr- és szinte a megszólalásig bôrszerû mûbôr táskákat, kiegészítôket kínál magas minôségben, egyedi tervezéssel, aprólékos, finom kidolgozással. A termékekre jellemzô az igényes forma-, alapanyag- és színválasztás.” Szezononként újjászületni Ha pedig az igények és az árak találkoznak, akkor még azok is bátrabban válogathatnak, akik bizonytalanok a döntéseikben. A segítség ilyenkor nem kívülrôl érkezik. „Szerintem Magyarországon is van arra hajlandóság, hogy – felvéve az állandóan változó világ ritmusát – az emberek szezononként kicsit megújuljanak, megajándékozzák magukat egy-egy stílusos és kiváló minôségû kiegészítôvel. A klasszikus pasztellszínek, a letisztult formák mindig vonzóak lesznek a nôk számára, csupán a szezonnak megfelelô frissítést kell belecsempészni a modellekbe.” Mónika ars
poeticájával csak egyetérteni lehet. A legnépszerûbb modellek között jelenleg olyan táskákat találunk, amelyek kicsit nagyobbak a megszokottnál, figyelemfelkeltôek és kényelmesen hordhatók. Viselhetôk karon és vállon is, többrekeszesek, s ezzel az elrendezéssel alapvetôen segítik, megkönynyítik a nôk hétköznapjait. A szezonban a nagy táskák és a pasztellszínek mellett a másik véglet is jelentkezik: az élénk, harsány színek és az extrém formák.A pink, a sárga, a narancs és a mustár árnyalatai jellemzik majd a kollekciók bevállalósabb, nyári darabjait. „A Gussaci-táskákról általánosan elmondható, hogy visszafogottak, de mindig tartalmaznak valami extrém, mégis nôies megoldást: egy furcsa helyre felrakott masnit, egy elbújtatott csatot, egy hangsúlyosabb rátétet, amitôl az összhatás kicsit extrább lesz” – teszi hozzá Mónika.

Gussaci-modellek minden alkalomra, minden korosztálynak. A Gussaci apró márkajegyei – mint a táskákon elhelyezett kövek, csatok, fémlapok, a kiváló anyagválasztás, az elegancia – mind-mind azt a csipetnyi luxust szolgálják, amivel együtt egységesebb lehet a hölgyek megjelenése. De nemcsak az idôsebb korosztály számára kínál felfedeznivalót a márka: a vagányabb, modernebb vonal, merészebb színeivel és formáival, sikerrel célozza meg a divatérzékeny, trendkövetô fiatalokat.
Itt valóban mindenki megtalálhatja a neki valót. A kiegészítô kínálat is ezt támogatja, Mónika ugyanis figyel arra, hogy ezekben se szenvedjenek hiányt a márka kedvelôi. „Jelenleg finom selyemsálak, színes és virágos sálak, pénztárcák találhatók a kínálatunkban.
Ezek minden nô számára viselhetô és vállalható termékek, amelyek bármely helyzetben beválnak.”

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...