Home / Kiemelt / Csillogó arany iPhone 5

Csillogó arany iPhone 5

Az Apple nemrégiben érkezett új okostelefonja villámgyorsan elegáns gúnyát öltött.

 

Az amerikai gyártó egy héttel ezelőtt dobta piacra a sokak által várva várt iPhone 5-öt, mely hivatalosan a mai naptól kapható hazánkban, illetve ugyancsak a mai napon debütált Dubaiban is. No persze rögtön furcsa is lenne, ha a dubai változat nem különbözne valamiben a normál iPhone 5-től: a londoni székhelyű Gold & Co. által készített, limitált példányszámban készülő smartphone érdekessége, hogy felületét teljes egészében arany borítja.

 

A Gold & Co. legfrissebb 24 karátos újdonsága rögtön két változatban készül – az egyik egy sárga arany verzió, a másik pedig egy rózsa arany variáns. A két modell közös vonása az exkluzív fadoboz, melyben a gyártó a vásárlóhoz leszállítja a telefonokat, illetve a természetesen igen sok számjegyet felvonultató árcédula. Míg egy normál iPhone 5 már 200 ezer forintért is beszerezhető, addig az aranyozott modellek ára kiviteltől függően 1-1,1 millió forint magasságában mozog.

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...