Home / Kiemelt / Csak 1000 darab készül ebből a luxusmobilból

Csak 1000 darab készül ebből a luxusmobilból

Egy luxusmobil többek közt attól különleges, hogy speciális anyagokból készül és persze igen limitált szériában.

A Nokia által a közelmúltban eladott Vertu idén év elején jelentette be első Android operációs rendszerű okostelefonját, a keresztségben Vertu Ti nevet kapott újdonságot, melynek most Vertu Ti Colors néven mutatkozott be a legújabb kiadása. A Sunset Red (vörös) és Midnight Blue (kék) verziókból mindössze 1000 darab készül.

A 8900 eurós, vagyis átszámítva mintegy 2,73 millió forintba kerülő készülék természetesen csak és kizárólag kézimunkával készül, a tartósságról és az ellenállóságról pedig a titán borítás gondoskodik. A többek közt kiváló minőségű bőrt is felvonultató telefon előlapját egy 3,7 colos képátlóval rendelkező, 800×480 pixeles felbontású karcálló kijelző borítja, hátul pedig egy 8 megapixeles autofókuszos kamerára lehetünk figyelmesek.

Az Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) szoftveres Vertu Ti Colors fürge működésére egy kétmagos 1,7 GHz-es processzor jelent garanciát, mely 1 GB RAM és 64 GB integrált flashmemória társaságát élvezi. Említést érdemel továbbá a microSD bővíthetőség, a Full HD felbontású videófelvevő, illetve az NFC támogatás.

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...