Home / Divat / Férfi Divat / Békaszemek az új karórán

Békaszemek az új karórán

Ilyen különleges kialakítású karórát eddig még soha sem láthattunk.

 

Bár rengeteg féle és fajta karóra van jelen a kereskedelmi forgalomban, az lényegében az összes modell közös vonása, hogy rendelkezik ugyebár egyrészt egy szíjjal, másrészt pedig egy sík felületű óraszerkezettel. Ha pedig meg szeretnénk tudni, hogy pontosan mennyi az idő, csak magunk felé kell fordítanunk a kezünket és máris leolvashatjuk róla a kívánt információt. Ezt a procedúrát már nem igazán lehetne egyszerűbbé tenni, vagy tán mégis?

 

Egy most debütált új karóra azzal próbálja meg elhódítani a vásárlók szívét, hogy azt ígéri: a pontos időt nem csak szemből lehet leolvasni róla, hanem lényegében bárhonnan, bármilyen szögből. A trükk abban rejlik, hogy az óra felületén két átlátszó félgömböt alakítottak ki a fejlesztők, melyek közül az egyikben az órák, a másikban pedig a percek kis gömbje forog. A békaszemekre hasonlító Maximilian Büsser & Friends-féle HM3 Poison Dart Frog alig pár gramm tömegű, pontos ára azonban egyelőre ismeretlen. Az viszont biztos, hogy nem lesz olcsó, hiszen mindössze tíz példány készül belőle.

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...