Home / Kiemelt / Bőrbe csomagolt Leica különlegesség

Bőrbe csomagolt Leica különlegesség

Ennek a kompakt újdonságnak sem a külcsínje, sem pedig a belbecse miatt nem kell szégyenkeznie.

A kiváló minőségű és persze nem éppen olcsó fényképezőgépeiről ismert Leica tavaly ősszel leplezte le legfrissebb kompakt digitális fényképezőgépét, az egyébként a Panasonic Lumix LX7-re épülő Leica D-Lux 6-ot. A német gyártó most pedig előrukkolt ennek a masinának a limitált szériás új kiadásával.

A Leica G-Star RAW D-Lux 6 világrajöttekor a Leica mellett a népszerű divatmárka, a G-Star RAW munkatársai is ott bábáskodtak. Az újdonság külsejét ennek megfelelően prémium minőségű bőr borítja, ezenkívül pedig még egy retro stílusú bőr hordtokot, illetve egy ugyancsak bőrből készült hordszíjat is kapunk a pénzünkért.

Az eleganciának persze alaposan megkérik az árát, ugyanis míg a Leica D-Lux 6 már 800 dollár (190 ezer forint) ellenében begyűjthető, addig a Leica G-Star RAW D-Lux 6 nem kevesebb mint 1300 dollárba (305 ezer forint) kerül. A 10,1 megapixeles felbontású, Full HD videófelvevős fényképezőgép egy 24-90 milliméteres gyújtótávolsággal, illetve f1,4-2,3-as fényerejű objektívvel rendelkezik, a hátlapját uraló kijelző pedig 920 ezer képpontot vonultat fel.

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...