Home / Divat / Férfi Divat / Férfi cipődivat / Az edzőcipők netovábbja

Az edzőcipők netovábbja

Amikor egy neves amerikai sztárnak is köze van egy termék létrejöttéhez, az bizony alaposan felsrófolhatja az árakat.

 

Kanye West elsősorban zenei tevékenységeiről ismert, és csak kevesen tudjuk, hogy emberünk bizony filmrendezőként és divattervezőként is tevékenykedik. Ez utóbbi ékes bizonyítéka az a vadonatúj sportcipő, melyet maga West tervezett meg, illetve a Nike gyártott le.

 

A keresztségben abszolút nem egyszerű, Nike Air Yeezy 2 Jordan LeBron 9 Galaxy South Beach Elite nevet kapott lábbeli a 80-as évek végén készült kosárlabda cipők designját kapta: felületének nagy részén anakonda stílusú bőr található, ezenkívül pedig egy pink díszcsík és sötétben világító részek is helyet kaptak rajta.

 

Kanye West munkája igen limitált darabszámban kerül majd piacra, és néhány példány már fel is került az eBay-re. Ezek legtöbbje 2000 dolláros (480 ezer forint) áron talált vevőre, viszont volt egy példány, melyre nyolcvannégy licit érkezett, és amely cipő végül is 90300 dolláros, vagyis átszámítva mintegy 21,5 millió forintos áron talált gazdára. A lábbelivel kapcsolatos visszajelzések egyébként olyannyira pozitívak, hogy West már el is kezdte következő edzőcipőjének tervezését.

 

Tekintse meg

berhaz

A budapesti bérházak a legstrapabíróbbak

Budapest történelmi hangulatú utcái világi szinten híresek, rengetegen jönnek megcsodálni őket. Már túléltek két világháborút ...