Home / Best of / Híres emberek / Autóversenyzőnek állt Sándor Orsi!

Autóversenyzőnek állt Sándor Orsi!

Őrületes sebesség, csodálatos kocsik, technikás vezetés… Sándor Orsit hatalmába kerítette az autóversenyzési láz. A SportKlub műsorvezetője úgy döntött, elindul egy női bajnokság futamain, ami azért is igazán bátor tett, mert Orsi korábban soha nem ült versenyautó volánja mögött.

 

A csinos szőkeség még a télen kezdett vezetéstechnikai tréningre járni, ami annyira megtetszett neki, hogy úgy döntött, elindul a Lotus Ladies Cup futamain.

 

„Imádok vezetni, amióta megszereztem a jogosítványomat szinte ki sem szállok az autómból. Azonban rá kellett jönnöm, hogy egy versenyautó vezetésének semmi köze a hétköznapi közlekedéshez. Mindennek szinte az ellenkezőjét kell tenni, mint közúton. Itt nem szabad kímélni az autót, durvábban és egészen más ritmusban kell fékezni és gázt adni, mint azt megszoktam” – mesélte a MezTelenül műsorvezetője.

Orsinak azonban a vezetéstechnikai kihívások mellett lelki megpróbáltatásokat is jelent az autóversenyzés.

 

„Nem csak más típusú vezetést tanulok az edzéseken. A Lotus Ladies Cup indulói között igaz vannak amatőrök is, de sokan nagyon profi autóversenyzők, így meg kell tanulnom, hogy ne másokhoz, hanem saját magamhoz mérjem a teljesítményemet” – tette hozzá Orsi.

 

Ha kíváncsi Sándor Orsi első autóversenyzős élményére, ne hagyja ki a MezTelenül adását március 21-én, csütörtökön 20:30-kor  a SportKlubon.

Tekintse meg

kert

Miniatűr kert-kezdőknek is!

Imádom a kreatív dolgokat, főleg, ha azok ilyen egyszerűen kivitelezhetők és meseszépek. Most megmutatom nektek ...